top of page
550x646_edited_edited.jpg

Familiemediation

In veel families komen conflicten voor. Door je familieleden kun je namelijk het meest gekwetst worden omdat zij degenen zijn die het dichtst bij je staan. Soms is een conflict heel duidelijk en soms suddert het onder de oppervlakte. Het kan je leven beheersen.


Familieconflicten kunnen te maken hebben met relaties binnen het gezin. Deze relaties zijn soms erg complex. Vaak zijn ruzies binnen het gezin zeer pijnlijk. 
Daarnaast kunnen er binnen families problemen zijn of ontstaan over machtsverhoudingen of een erfenis. Mediation is geschikt voor elk soort familieruzie.


Je bent en blijft nu eenmaal familie van elkaar. Daarom kun je de familierelatie maar beter proberen te herstellen in plaats van elkaar te moeten ontlopen.
Als mediator kan ik u helpen om tot een constructieve oplossing te komen voor uw familieconflict. Hierbij bied ik u een veilige omgeving en besteed ik veel aandacht aan al uw emoties.


Familiemediation wordt soms verward met familietherapie. Familiemediation is gericht op het snel en efficiënt oplossen van een specifiek conflict. Wil je uitgebreide begeleiding bij dieperliggende problemen, dan kan je beter naar een therapeut gaan.

bottom of page