top of page

Over Esther Linders Mediation

Persoonlijke begeleiding in een prettige en veilige omgeving.

Bij Esther Linders Mediation bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een MfN geregistreerde mediator die u op professionele wijze begeleidt bij uw conflict.

Attachment-1.jpg

Wie ben ik?

ESTHER LINDERS

Ik heb een juridische opleiding gevolgd op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Na mijn opleiding ben ik in eerste instantie aan het werk gegaan als arbeidsbemiddelaar. Vervolgens ben ik als juridisch adviseur werkzaam geweest bij verschillende organisaties. Sinds 2016 ben ik daarnaast ook vertrouwenspersoon. Vanuit deze laatste twee functies heb ik gezien wat conflicten met mensen kunnen doen wanneer ze niet worden opgelost. Dat was voor mij onder andere de reden om mediator te worden. Bovendien vind ik conflictsituaties boeiend en dagen ze mij uit helder te krijgen waar het nu eigenlijk over gaat.

 

Ik ben een mediator met veel aandacht voor de emoties en gevoelens van alle partijen die betrokken zijn bij het conflict. Wanneer onderliggende problemen namelijk niet worden besproken, zijn de afspraken die met elkaar worden gemaakt vaak niet duurzaam. Dat is zonde van ieders tijd en energie. Bovendien helpen duurzame afspraken partijen hun relatie in de toekomst te behouden en zelfs te verbeteren.

Daarnaast ben ik een mediator die veel rust uitstraalt en u een veilige omgeving biedt waarin u in alle vertrouwelijkheid kunt zeggen wat u wilt.

 

Esther Linders Mediation begeleidt u op een persoonlijke manier bij het oplossen van uw conflict en het nemen van belangrijke beslissingen. Bel vandaag nog om een afspraak te maken.

bottom of page